The Boss


Vakantie! Tijd voor Bijgekleurd om weer eens wat anders te tonen. In februari nam ik deel aan een wedstrijd (erg korte) erotische verhalen. Ik haalde de longlist niet. Aan jullie om te beoordelen of dat terecht was …  

Warning: explicit content

 

The Boss

‘Zwijg even.’ Ortwin houdt zijn hoofd schuin. ‘Dit is het beste liedje dat Springsteen ooit heeft gemaakt.’

Roy Orbinson singing for the lonely,
Hey that’s me and I want you only.

Hij is al op een andere planeet. Echt meezingen doet hij niet, gelukkig, dat zou Christina niet kunnen verdragen. Het is meer eerbiedig prevelen, de ogen gesloten, geconcentreerd. Hij kijkt op net dezelfde manier als deze nacht, toen hij klaarkwam. Dat hij zijn stem maar niet verheft bij you ain’t a beauty, but hey you’re allright. 

Ze weet het eerst nooit zeker.

Zijn ze blij eindelijk een vrouw gevonden te hebben die hen wil bevredigen, mag een curiosum als zij niet in hun trofeeënkast ontbreken, of zijn het freaks die kicken op haar manke been, de ontbrekende hand, en de littekens op haar hoofd?

Het ontbijt maakt het altijd duidelijk. Dan zijn ze nuchter. Ze zorgt voor sterke koffie en fel licht. Het maakt niet uit of de seks goed was, hij snurkte of scheten liet in bed. Het gesprek, daar gaat het haar uiteindelijk om.

Deze hier was een twijfelgeval. In het café al praatte hij de hele tijd, een woordenbrij was het, zonder begin of eind. Zij kon niet weg van haar kruk in het halfduister. Daar, en daar alleen, zag ze er nog best appetijtelijk uit. Hij betaalde haar een witte wijn die ze in haar hand warm liet worden – de weg naar het toilet was een helletocht. Pas na een tijdje begonnen zijn woorden aan haar te kleven. Antwoorden hoefde ze niet, hij sprak al in dialogen, hij had enkel nood aan een publiek.

Ze hoorde namen van schrijvers en modeontwerpers langs komen. Politici en hun rol in Netflix series. Alleen voetballers leek hij te verwarren met wielrenners.

‘Kom je mee, ik wil naar huis,’ had ze na een uurtje gezegd. ‘En ik ben gehandicapt, maar ik pijp graag en goed.’ Hij was in lachen uitgebarsten.

Terwijl zij haar broek al uit had en de littekens op haar linkerdij net zichtbaar werden, zei hij dat zijn tienerdochter maar een truttebel was, al die paniek om één slecht cijfer voor Latijn. Bijna had ze hem een slag in het gezicht gegeven, maar haar ene hand zat al in zijn broek. ‘Je borsten zijn ok,’ zei hij wat later, wat wel lief was, want die waren erg verschillend. Ze stak de stomp van haar rechterarm onder zijn oksel, en ging met haar hand door het spaarzame borsthaar. Ortwins vlees was zacht, en zijn huid droog, maar zijn erectie was hard en leek oprecht. Hij nam het initiatief over, draaide haar op haar buik, trok haar kont omhoog en likte haar met lange halen van klit tot aars. ‘Zo belangrijk is Latijn niet, toch,’ zei hij, terwijl hij haar terug op haar rug legde en zich in een 69 positie boven haar manoevreerde. ‘Als het nu nog over wiskunde zou gaan.’

Ze werkten zich samen in het zweet. Terwijl hij haar neukte en zij een vinger in zijn kont probeerde te duwen, kon ze de gedachte niet onderdrukken dat het wel leek alsof ze in de keuken stonden, werkend aan een feestmaal voor vrienden. Ontspannen, maar geconcentreerd.

Bij dat warme gevoel van huiselijkheid kwam ze plots klaar. Hij schrok, en ze noteerde een plus, dat hij het merkte, ze had er geen lawaai bij gemaakt. Het had daarna allemaal wat lang geduurd, uiteindelijk, en zijn zaad bleef maar nadruppen. Vreemd, want hij had maar één teelbal.

I’m pulling out of here to win!

Ze schenkt hem nog een koffie in. Vragen hoeft ze het niet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s